Hvad kan vi gøre for dig?

RO’s Teknik har stor erfaring i små og store renoverings- og tilbygningsopgaver. Vi har blik for, hvordan de forskellige rum anvendes i dagligdagen, så du får løsninger, der fungerer i praksis. Og vi inspirerer gerne til energirigtige løsninger og intelligente funktioner, som du slet ikke anede var mulige. 

Skal du bygge nyt? 
Så er vi også den helt rigtige samarbejdspartner. Når du bygger nyt, har du en unik mulighed for at skabe helstøbte løsninger, der rækker ind i fremtiden. Det er som bekendt nemmere at trække kablerne, før vægge, gulve og lofter lukkes af. Så lad os vise dig mulighederne allerede nu og sammen med dig lægge en klar plan for dit projekt, hvor prisen holder. 

Se her, hvordan et typisk forløb foregår.

Renovering af el-installationer
Det kan være svært og finde den “røde tråd”, igennem dine eksisterende installationer. Tag os med på råd, når du skal bygge om, eller udvide, på dine installationer. Så finder vi vejen, for dig, gennem reglementer, priser og kvalitet.

 

Service og elektriske fejl
Vi har altid ansatte klar til at rykke ud til reparationer og fejlfindingsopgaver, når du har brug for det. Bare giv os et kald på 3217 7546, så sender vi straks en mand af sted. Brug os også til serviceopgaver, når din installation trænger. 

Har du brug for en servicepartner du kan bruge, som din faste servicepartner på dine installationer? Så kontakt os for en aftale der holder, hver gang du sender os ud på dine installationer.

Renovering af køkken - sådan så det ud, før vi gik i gang...

Og sådan så det ud efter...

quotation

”Jeg blev virkelig taget ved hånden. Michael viste mig mulighederne og gjorde det nemt at vælge rigtigt.
Derefter fik jeg en køreplan, som er forløbet snorlige. Selv prisen holdt på kroner og øre.”​ Kent Nielsen

På sikker grund 
Vores sikkerheds og kvalitetsstyringssystem (KLS) er med til at sikre, at vi som autorisationsgodkendt el-installatørvirksomhed altid følger de regler, vi er underlagt og leverer den rette kvalitet.

Systemet er underlagt audit (tilsyn) fra en udefrakommende instans hvert andet år.

Lad os stå for det hele 
I RO’s Teknik tager vi os gerne af hele dit projekt. Vi har allieret os med en række dygtige underleverandører, som deler vores tilgang til god service – og som vi leverer i samme høje standard som os selv.

Disse opgaver tager vi os af, via vores søster-virksomhed RO´s Byg Aps. Kig forbi deres hjemmeside på www.ros-byg.dk.

Hos os får du altid en fast pris, en nøje fastlagt tidsplan og en optimal byggeproces.

Gør det rigtigt fra start 
Lyd – hør mere om vores sublime Sonos løsninger og smarte indbygningshøjttaler

Indbygningsspot – skab et elegant udtryk med LED
Belysning – giv huset et flot førstehåndsindtryk
Tv/data – gør dit netværk så fleksibelt som muligt 

Luk menu