Specialist-renovering af badeværelse

Trænger badeværelset til at blive renoveret og moderniseret, så det bliver et sted, der emmer er hverdagsluksus og velvære? RO’s Byg er klar til at hjælpe dig med at realisere drømmen, så du får et resultat, der lever fuldt ud op til dine forventninger. Vi er eksperter i at renovere badeværelser for private boligejere og erhvervskunder på hele Sjælland, herunder i byer som Roskilde, Greve, Taastrup, København og omegn.

Garanti for stram styring

Uanset om der er tale om en lille eller mere omfattende istandsættelse af badeværelset, sørger vi altid for en strømlinet proces, der holder tidsplanen. Vi lægger vægt på ærlighed og ordentlighed, så du kan være tryg ved at lade os stå for arbejdet. Med vores rutine styrer du sikkert uden om de gængse fælder ved et byggeprojekt – vi sikrer en stram og optimal styring af hele processen.

​​

→ Klik her og se, hvordan en typisk badeværelsesrenovering forløber

​Få et detaljeret tilbud

Der er meget stor forskel på, hvor meget en badeværelsesrenovering koster. Dine ambitioner sætter de økonomiske rammer, og vores kompetencer og rutine sikrer, at du får mest muligt for pengene. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende en renovering eller istandsættelse, der er tale om
  • Hvad du har af særlige ønsker til valg af materialer
  • Hvor lang tid vi skal bruge på renoveringsarbejdet

Vi udarbejder altid et skræddersyet og detaljeret tilbud med en pris, der matcher dine forventninger og ønsker til renoveringen. Så kan du tydeligt se, hvad du betaler for.

Kontakt os endelig

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt bad eller en modernisering af dit nuværende badeværelse. Du kan kontakte os på telefon 32 17 75 46 eller på e-mail byg@ros-byg.dk

​Modtag et uforpligtende tilbud

​Udfyld formularen herunder, og vi kontakter dig inden for 48 timer.​

 
 
Evt. fotos
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Vi har 25 års erfaring inden for indendørs byggeprojekter, som vi udfører til attraktive priser for både privatpersoner og erhverv i Roskilde, Greve, Taastrup samt København og omegn. 

Vi arbejder struktureret, og vi holder os altid til den tidsplan, vi lægger i starten.

RO's Byg ApS

​​Navervej 30 D

4000 Roskilde
​+ Se rutevejledning

​​

Telefon: 3217 7546

E-mail: byg@ros-byg.dk

​​

CVR: 384​03710